MANTRA ZODIEI TALE pentru saptamana 6-12 august 2018. DEVII ceea ce GANDESTI si SPUI!

Mantra saptamanii. Iata mantra pentru fiecare zodie in saptamana 6-12 august 2018, o saptamana in care vom avea 7 astre retrograde o data cu intrarea si a lui Uranus in miscare retrograda pana in ianuarie 2019 dar vom avea sambata si ultima eclipsa a sezonului, anume eclipsa partiala de Soare impreuna cu Luna Noua in Leu. Fiecare zodie este impactata de aceste tranzite astrale, iar cum vezi aici.

In vremuri provocatoare ca acestea, mantra saptamanii este ca o oaza de bine mult necesar.

O mantra este, practic, o afirmatie vindecatoare, de energie inalta, ce contine un gand inaltator ce da speranta, putere, optimism, bucurie si astfel contribuie la schimbarea gandurilor vechi ce ne stapanesc si ne dau stari emotionale negative.
?
Toata lumea are in interiorul mintii propriile mantre.

Le gandim si spunem inconstient. De fapt, in zilele noastre, mantrele nu sunt grupuri de sunete misterioase spuse de calugari in varful muntilor tibetani.
Ele sunt gandurile pe care le tinem in minte in fiecare zi, sunt cuvintele pe care le rostim din nou si din nou, despre noi si despre lume.
Gandurile au putere si au energie. Prin repetitie in minte sau cu voce tare, ele devin mantre si duc la manifestarea lor in viata reala. Multe ganduri negative repetitive sunt pe pilot automat, preluate de noi din familiile in care ne-am format sau din mediul in care traim.
Universul nu face decat sa ne asculte si sa ne spuna : Dorinta ta este lege pentru mine.
Cand te surprinzi gandind sau rostind ceva negativ, inlocuieste-l cu mantra saptamanii. Fa asta oricat de des este nevoie. Apoi observa cum ti se modifica viata.
?
?
In fiecare marti gasesti pe Sfatulparintilor.ro Mantra zodiei tale! Te asteptam si saptamana viitoare!

BERBEC …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *