Marea Britanie: Un roman cautat pentru ca amenintase cu decapitarea doua eleve de la o scoala militara a fost arestat

Un roman care era dat in urmarire pentru ca ar fi amenintat cu decapitarea doua eleve ale unei scoli militare britanice a fost arestat la revenirea in Marea Britanie, a fost inculpat si va fi prezentat in instanta luni.
Autoritatile britanice dadusera in urmarire prin Interpol doi cetateni romani acuzati ca au amenintat cu decapitarea doua eleve ale unei scoli militare din nord-estul Angliei, relateaza site-ul ziarului The Guardian, citat de Mediafax.
Incidentul atribuit romanilor a avut loc pe 21 ianuarie, in fata unui centru pentru pregatirea militarilor din Tyneside (nord-estul Angliei).
Unul dintre suspecti – Marius D., un roman in varsta de 26 de ani – a fost arestat vineri, la revenirea in Marea Britanie.
Barbatul, care nu are domiciliu stabil in Marea Britanie, a fost pus sub acuzare pentru comportament periculos si va comparea in instanta luni, in Gateshead (Tyneside, nord-estul Angliei).
Cei doi romani sunt acuzati ca au amenintat doua eleve in varsta de 18 ani ale unei scoli militare din Tyneside, folosind expresii obscene si comentand ca ar putea sa le decapiteze. “Cei doi barbati, care au aproximativ 40 de ani, nu au avut nicio tentativa de agresiune fizica sau de a cobori din masina in care erau, proferand amenintarile si indepartandu-se rapid”, a comunicat Politia din regiunea britanica Northumbria.
Autoritatile britanice stabilisera ca cei doi suspecti parasisera Marea Britanie, fiind cautati prin intermediul Interpol.
Ultima data, suspectii fusesera vazuti cu o masina marca Opel Zafira avand numarul de inmatriculare aparent olandez – 74-GT-LF.
“I-am identificat pe cei doi indivizi care se deplasau cu un vehicul marca Vauxhaul (Opel) Zafira; stim ca sunt romani, nu asiatici, asa cum se crezuse initial. Cei doi suspecti au parasit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *