Maria Marinescu despre divortul de Tiriac Jr

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Maria Marinescu face pentru prima data lumina in cazul despartirii de Ion Ion Tiriac. Dupa atatea speculatii, creatoarea de moda a tinut sa prezinte si versiunea sa, negand mai multe zvonuri care circulau despre motivele divortului. Tanara designera a acceptat sa acorde un interviu revistei ?The One? pentru a lamuri dod ce s-a scris in presa in ultima vreme.

Maria s-a simtit obligata sa mentioneze ca nu pentru bani s-a casatorit cu Tiriac Jr, ci pentru ca, asa cum ea spune ?A fost un lucru pe care amandoi am simtit nevoia sa-l facem la momentul respectiv si l-am facut. Oricum, noi suportam consecintele si nu cred ca e problema altcuiva decat a noastra.?

Ea nu a vrut insa sa dezvaluie adevaratele probleme cu care cuplul se confrunta si care au dus la separarea ireconciliabila. Oricum, nimeni nu le-a dat vreo sansa, desi acestia au pretins de mai multe ori in cele 3 luni de mariaj ca sunt fericiti impreuna.

Scepticii au avut dreptate. Maria Marinescu nu a avut noroc nici de aceasta data. Si pentru ca pana acum relatiile pe care le-a avut cu oameni celebrii si bogati au sfarsit urat, aceasta se gandeste sa se indragosteasca de o persoana simpla si cat mai necunoscuta.

Momentan, Maria se bucura de vacanta in Franta, pe Coasta de Azur, unde se gandeste mai mult la viitoarea sa colectie si la colaborarea cu regizorul Dragos Galgotiu, pentru care va crea costumele de la piesa ?Visul unei nopti de vara?.

spot_imgspot_img