Maria Marinescu, o diva plina de celulita

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Range Rover de 80.000 de euro, un nou iubit, ceas scump la mana de la alt fost suflet pereche, haine alese cu grija? Maria Marinescu este o femeie realizata si o aparitie demna de o poveste de succes. Dar nimic nu este perfect pe aceasta lume. Succesul in viata pare sa ii fi amortit insa o parte din simtul estetic fostei doamne Tiriac jr.

Creatoarea de moda a fost surprinsa de fotoreporterii de la Click cand se ducea la restaurant cu niste prietene. Tinuta perfecta, casual, pe care a adoptat-o avea un singur mare defect: pantalonii scurti lasau sa i se vada Mariei celulita in toata „splendoarea” ei, demonstrand ca diva nu prea trece pe la sala.

Deh, este si aceasta o consecinta a faptului ca, atunci cand ai ditamai masina, plimbarile per pedes ti se par cumplit de triviale. Iar daca la acest lucru se mai adauga si lipiciul Mariei la barbati, locul din inima ei fiind, practic, mereu ocupat de cineva. Asa ca fiica actritei Ioana Pavelescu si-o fi zis ca un pic de celulita nu ii va scadea cota.

Poate ca are dreptate. La cum evolueaza gusturile astazi, nu ar fi de mirare ca pana si celulita sa devina un mijloc de atractie in lumea mondena romaneasca. Deh, e un produs natural, iar in Europa se pune accent tocmai pe asa ceva?

spot_imgspot_img