Marian Dragulescu a castigat medalia de aur la sol la Campionatele Europene

In varsta de 36 de ani, multiplul campion mondial si european a fost notat de arbitri cu 14,500 puncte in urma exercitiului sau.
Medalia de argint a revenit gimnastului Dmitrii Lankin din Rusia (14,466 puncte), in timp ce bronzul a fost obtinut de Alexander Satilov (14,400 puncte).
Marian Dragulescu castigase medalia de argint la sol la editia 2016 a Campionatelor Europene de la Berna.
Gimnastele Ioana Crisan si Olivia Cimpian, primele sportive din delegatia Romaniei care au evoluat intr-o finala a Campionatelor Europene de la Cluj-Napoca, s-au clasat, vineri, pe locurile 18, respectiv 23 in concursul de individual compus, cu un total de 51,032 puncte, respectiv, 50,106 puncte.
Campionatele Europene de gimnastica artistica se desfasoara in perioada 19-23 aprilie la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, la 60 de ani de la precedenta editie gazduita de Romania, la startul competitiei aliniindu-se 274 de sportivi (168 la masculin si 106 la feminin) din 37 de tari.
Romania este reprezentata la Europene de 10 sportivi. Lotul feminin este format din Olivia Cimpian, Ioana Crisan, Larisa Iordache si Catalina Ponor, iar cel masculin din Marian Dragulescu, Cristian Bataga, Vlad Cotuna, Adelin Kotrong, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *