Marian Godina, atac la adresa lui Oreste: “Daca vrei, poti “trage” ceva care sa te faca sa visezi politisti calare pe unicorni roz”

“Oreste Teodorescu a avut saptamana trecuta o postare in care il facea cu ou si otet pe un coleg de-ai mei care “il abuzase”. Inca de atunci i-am lasat un comentariu in care i-am spus ca sunt sigur ca varianta politistului ar fi alta. Ce e mai trist e ca urmaritorii lui Oreste, oameni care se considera a fi dintre cei greu de manipulat, au lasat zeci de comentarii la adresa colegului meu, facandu-l in toate felurile si jignindu-l chiar si pentru ca ar fi fost mai bronzat decat ar fi trebuit. De ce au facut asta? Doar pentru ca au citit varianta lui Oreste si au luat-o de buna fara sa se intrebe daca lucrurile stau chiar asa.
“Actele mi le aduci acas” si cu scuzele de rigoare, da? Maine dimineata! Si sa vii civil!” i se adresa Oreste politistului “abuzator”.
Oreste, replica asta e de trista amintire, isi are originea in regimul comunist, atunci cand astfel de practici chiar existau si, culmea, tu esti unul dintre cei care par ca se zbat sa nu ne intoarcem acolo.
In 2018, te vei duce frumos, ca orice roman de rand, sa iti ridici permisul de conducere de la Politie, nu ti-l va aduce niciun politist acasa sau daca vrei, poti “trage” ceva care sa te faca sa visezi politisti calare pe unicorni roz cum vin cu antemergator sa-ti aduca permisul pe o pernita rosie in timp ce pe cerul senin trece un avion ce scrie cu fum rosu “Scuze, Oreste!”. Eee…cum suna? Nu-i prea bine …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *