Marian Vanghelie vrea sa isi faca blog

Marian Vanghelie vrea sa isi faca blog

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie a declarat pentru REALITATEA.NET ca vrea sa-si faca blog. Vanghelie vrea sa intre in randul politicienilor moderni si s-a gandit chiar si la un nume pentru blogul sau. Acesta se va numi “Parerea lui Vanghelie”.

Presedintele PSD Bucuresti a subliniat faptul ca pe blogul sau nu va posta materiale personale insa va dezbate “toate problemele care sunt in actualitate in politica si economie”. Marian Vanghelie a mai declarat ca, deoarece este convins ca “politicienii cu blog cenzureaza comentariile cititorilor, ca nu au curajul sa lase pe blog ce cred cetatenii si le posteaza doar comentariile favorabile”, el le va oferi posibilitatea celor care doresc sa isi spuna totusi parerea despre ceilalti politicieni, sa o faca pe blogul “Parerea lui Vanghelie”.

Marian Vanghelie a mai adaugat “ideea mea personala este sa imi fac pe blog zece casute pentru primii zece politicieni din Romania, acestea vor fi: casuta lui Basescu, casuta lui Tariceanu, casuta lui Nastase si asa mai departe, si acolo lumea sa vina si sa isi spuna adevarata parere despre aceste personaje, ca oricum s-au creat aceste bloguri tot sub forma jocurilor politice. Trebuie sa fie un proiect activ sa ii las pe oameni sa dezbata ce doresc.” Marian Vanghelie are si un site personal www.vanghelie.ro .

Marian Vanghelie a mai spus ca are in plan ca in maximum un an, toate marile parcuri din sectorul 5 din Bucuresti sa dispuna de retea de hot-spot-uri, pentru ca tinerii care doresc sa se conecteze la Internet sa o poata face gratuit de pe banca din parc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *