Marian Vanghelie, candidatul PSD la Primaria Capitalei

Marian Vanghelie, candidatul PSD la Primaria Capitalei

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat, joi, ca varianta pe care va merge conducerea partidului este de a valida decizia PSD Bucuresti privind candidatura primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie, la Primaria Generala a Capitalei.

Geoana a afirmat, dupa o intalnire intre liderii PSD, cei ai organizatiei din Bucuresti si conducerea echipei de campanie, ca propunerea filialei bucurestene, ca Marian Vanghelie sa candideze la primaria Capitalei, se bucura atat de sprijinul sau, cat si al conducerii partidului.

“Cred ca putem spune ca in acest moment propunerea noastra pentru candidatul la functia de primar al Capitalei este Marian Vanghelie. Este o varianta combativa si cu sanse de succes”, a adaugat el.

Geoana s-a declarat convins ca Vanghelie va intra in turul doi al alegerilor pentru Primaria Capitalei, insa a evitat sa se pronunte asupra unor eventuale colaborari cu alte partide pentru sprijin in turul doi.

Liderul PSD a mai afirmat ca, in urma intalnirii cu echipa de campanie si cu liderii Organizatiei PSD Bucuresti, s-au mai decis candidatii social-democratilor la trei dintre primariile de sectoare.

Geoana a precizat ca presedintele PSD Bucuresti Sector 1, Dan Tudorache, va candida la Primaria acestui sector, Neculai Ontanu va candida la Primaria Sectorului 2, in timp ce la Sectorul 4 va candida Vasile Mihalache.

Presedintele PSD a mai spus ca, in acest moment, lista candidatilor PSD la functiile de primar si de presedinte de consiliu judetean a fost finalizata in proportie de 80%, urmand ca atunci cand este definitivata, sa fie supusa aprobarii Biroului Permanent National.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *