MARIUS COPIL s-a calificat la Basel pentru prima data in finala unui turneu ATP 500

UPDATE: Copil va da piept pentru prima data in cariera lui cu Roger Federer, chiar in orasul in care acesta s-a nascut. Turneul de la Basel este unul dintre preferatele fostului lider ATP, care a fost de opt ori campion aici si este neinvins de 19 meciuri. Federer a mai jucat inca cinci finale la el acasa.
Roger Federer, locul 3 ATP si cap de serie numarul 1, l-a invins, sambata, pe rusul Danil Medvedev, locul 20 ATP si cap de serie numarul 7, cu scorul de 6-1, 6-4, in mai putin de 65 de minute de joc si s-a calificat in finala turneului de 500 de puncte de la Basel, faza in care va evolua cu Marius Copil, locul 93 ATP.
UPDATE: Pentru tenismenul roman este a doua finala ATP din cariera, dupa cea de la Sofia, tot din acest an, insa la un turneu de 250 de puncte.
Copil, venit din calificari, l-a invins in semifinale pe germanul Alexander Zverev (5 ATP), scor 6-3, 6-7 (6), 6-4, dupa doua ore si 32 de minute.
In finala, Marius Copil va evolua contra invingatorului din meciul dintre elvetianul Roger Federer, principalul favorit, si rusul Daniil Medvedev, cap de serie 7.
Premiul pentru participarea in semifinale este de 209.715 de euro si 300 de puncte. Copil va primi si 20 de puncte pentru ca a trecut de calificari.
MARIUS COPIL – ALEXANDER ZVEREV LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT. Marius Copil (28 ani, 93 ATP) a trecut …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *