Marius Mihalache isi lasa amanta si nevasta sa se incaiere

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

La aproape doi ani de la divortul de Mirela (foto mic), tambalagiul Marius Mihalache are inca parte de o atmosfera tulbure in plan sentimental, intrucat fosta sa sotie si actuala lui iubita nu vor sa ingroape securea razboiului. Cele doua femei din viata artistului se acuza reciproc de imixtiune in viata personala, conflictul transformandu-se intr-o adevarata telenovela in care nimeni nu isi asuma rolul negativ.
Mirela Mihalache, care locuieste inca impreuna cu Marius in casa acestuia, sustine ca Crina Matei ii trimite mesaje in care o ameninta si o jigneste. „Ea vrea ca eu sa plec din casa in care stau de atatia ani. Imi trimite mesaje cand e beata, in care imi spune ca ma sparge la bot. De asemenea, mi-a scris sa plec cu tot cu copilul meu cretin”, a declarat revoltata Mirela, in timp ce Crina sustine ca fosta sotie a lui Marius a luat telefonul fostului ei sot si a sunat-o pe mama actritei, spunandu-i ca fiica sa e moarta.
Obosit de razboiul dintre fosta sa sotie si actuala lui iubita, care isi desfiinteaza reciproc atat calitatile morale, cat si pe cele artistice, tambalagiul a decis sa nu mai intervina. „Treaba cu mesajele e problema lor, sa si-o rezolve. Eu m-am detasat, sunt in studio si inregistrez”, ne-a marturisit Marius Mihalache. Tambalagiul dezminte zvonurile potrivit carora s-ar fi despartit de Crina, insa recunoaste ca locuieste in continuare alaturi de fosta sa sotie, Mirela, careia i-a si compus cateva piese pentru noul ei album. „Situatia asta va mai dura o vreme, pana ce Mirela isi va gasi o noua locuinta”, ne-a spus tambalagiul care sustine concerte impreuna cu Crina.

spot_imgspot_img