Marius Sumudica: Nu exclud sa merg sa antrenez in Turcia, imi place Erdogan

“Din discutiile avute cu Junior Morais, mi-a spus ca e destul de greu sa continue la Astra, ca vrea sa plece in strainatate sau probabil la FCSB. Nu pot sa continui la Astra si sa o iau de la zero, noi pierdem multi jucatori. Discutam, dar nu stiu daca e atat de imortanta latura financiara, ci ceea ce vom face. Nu as vrea sa ramanem fara jucatori. Trebuie sa vedem cu ce ramanem, daca nu, poate este timpul altor antrenori, eu nu pot sta sa formez o echipa iar de la zero, nu am timp si nici rabdare.
Nu exista niciun fel de discutie cu cei de la Craiova, am spus ca este o echipa frumoasa si m-am intalnit cu patronul lor acum un an de zile, am avut o discutie mai extinsa, dar nu pentru a bate palma si nu s-a pus problema unei colaborari. Pentru mine primeaza ofertele din strainatate. Exista interes din partea unor echipe. Nu exclud nici Turcia, mie imi place cu Erdogan. E bine cu Erdogan”, a declarat Sumudica, la Digisport Matinal.Sumudica a vorbit si despre faptul ca Denis Alibec s-a suparat si a plecat la vestiare nervos dupa ce a fost inlocuit in minutul 60 al meciului dintre FCSB si CFR Cluj, scor 0-0. “Nu as vrea sa intru iar in conflict cu Reghecampf. Noi trebuie sa inghitim glumele lui Reghecampf, cand spunem noi ceva, apare el si ne pune la punct. Nu este problema mea ce s-a intamplat cu Alibec. Cand era la Astra se spunea ca dadea din maini, ca ce imi face. Ce mi-a facut?
Mi-a dat vreo 16 goluri, a tras echipa dupa el si a castigat titlul, asta i-a facut lui Sumudica. Nu l-am bagat un meci cu Petrolul, a intrat, mi-a dat gol, a venit sa se bucure, i-am luat palma si mi-am dat peste fata, de atunci a devenit copilul meu. Dar asta tine de smecherie. Cred ca lui Denis ii pare rau de ce s-a intamplat. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *