Marius Sumudica, varianta secreta a lui Becali pentru a FCSB. Ce conditie a pus “rapidistul”

Marius Sumudica a vorbit deschis despre o viitoare colaborare cu Gigi Becali dar, totodata, l-a anuntat pe finantatorul FCSB ce nu are voie sa faca.
“Nu cred ca vine Gigi saptamanal sa imi spuna ce sa fac la antrenamente. Nu cred ca face asa ceva pentru ca atunci nu ar putea lucra cu Sumudica. Pe teren, Sumudica lucreaza. A, ca nu-i convine o schimbare sau ca vrea sa faca altceva, pana sa o faca si pe aia, trebuie sa joace echipa prost, sa intervina la momentul respectiv. Saptamanal, cei care lucreaza cu echipa sunt raspunzatori de rezultatele echipei, de accidentari, de tot ce se intampla in cadrul echipei. Si cred ca aici antrenorul este decizional si este raspunzator”, a spus Marius Sumudica la Digi Sport Special.
Varianta ca Marius Sumudica sa antreneze FCSB a mai fost vehiculata in spatiul public, chiar dupa ce tehnianul a iesit campion cu Astra. Trecutul rapidist, dar si prezenta lui Mihai Stoica au impiedicat aceasta mutare. De altfel, MM Stoica declara public acest lucru in 2017.
“Nu cred ca as putea sa lucrez cu Sumudica la Steaua. Este un antistelist convins care a avut atatea iesiri. Problemele pe care le-am avut sunt de domeniul trecutului. Noi am fost prieteni, a fost discutia aia, am stat foarte mult si nu am vorbit, acum chiar o sa-l deblochez pe Whatsapp, nu-i problema, doar ca nu ma vad colaborand cu Sumudica la Steaua”, spunea Mihai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *