Mazare catre elevi: Ca sa fii baiat destept trebuie sa inveti, daca nu inveti, esti cel mai fraier

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Publicat la: 15.09.2014 13:06 Ultima actualizare: 15.09.2014 13:07

Primarul Constantei, Radu Mazare, le-a spus elevilor de la Scoala generala „Jean Bart” din municipiu, la deschiderea noului an scolar, sa invete daca vor sa fie „baieti destepti”, dar si sa faca sport ca sa nu se ingrase, el atragand atentia unor copii ca au cateva kilograme in plus.

Radu Mazare a venit, luni dimineata, la Scoala „Jean Bart” din Constanta, pentru a participa la deschiderea noului an scolar, la volanului unui autoturism Jaguar, transmite corespondentul MEDIAFAX.
La sosire, Mazare a dat mana cu cativa dintre copiii aflati in curtea scolii si i-a salutat pe parintii si bunicii care ii insoteau.

El le-a transmis elevilor ca daca vor sa fie „baieti destepti”, trebuie sa invete.
„Cand mergeam sa va salut, acolo tipa unul dintre voi, „esti cel mai tare”, „esti cel mai tare”. Si asa imi tipa multa lume. Dar stiti de ce sunt cel mai tare? Pentru ca sunt baiat destept. Dar ca sa fii baiat destept trebuie sa inveti, daca nu inveti nu esti baiat destept sau fata desteapta, nu mai esti cel mai tare, esti cel mai fraier. Voi cum vreti sa fiti? Tari, nu? Atunci trebuie sa invatati”, le-a spus Mazare.
Primarul i-a mai sfatuit pe elevi sa faca sport ca sa nu se ingrase, el atragand atentia unor copii ca au cateva kilograme in plus.
„Si mai e ceva. Uite ce burta ai, te-ai ascuns, te-ai ascuns (n.r. – s-a adresat Radu Mazare unui copil). Faceti sport, nu va ingrasati ca sa fiti si voi asa!. Nu e rusine, tu sa te ascunzi pe acolo? Nu te mai plac fetele. Si pe la fete am vazut niste probleme. Mai bine treceai mai in spate si o puneai pe colega mai in fata. Asta voiam sa va spun, trebuie sa si invatati, acum nu va zic eu sa fiti foarte tocilari, dar invatati …

spot_imgspot_img