Mazare: Nicusor Constantinescu are o noua infectie si din acest motiv nu poate incepe radioterapia

0

de Andreea Unturica – Mediafax, Cosmin Vaideanu Publicat la: 13.08.2014 14:49 Ultima actualizare: 13.08.2014 14:50

Primarul Radu Mazare sustine ca presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, are o noua infectie in urma interventiei chirugicale suferite in SUA si din acest motiv nu poate incepe radioterapia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Am vorbit ieri (n.r. – marti) cu Nicusor Constantinescu inainte de a intra la emisiune. Are o noua infectie. Se pare ca atunci cand i-au facut operatia, i-au spus doctorii de la New York, se pare ca i-au atins intestinul subtire si din cauza asta e foarte dificil. Adica are o noua infectie. A avut o infectie cu nu stiu, e.coli, nu stiu, ca nu ma pricep la astea medicale, iar acum are alta, s-a redus abcesul ala la 9 centimetri si ia antibiotice. Atat pot sa va spun ca i-a intrebat pe aia daca se rezolva cu antibiotice sau cu cutit si aia au spus sau cu una sau cu alta. Are o infectie acolo, asta e motivul pentru care nu poate sa inceapa radioterapia. Si era destul de chinuit in voce”, a declarat Radu Mazare, miercuri, jurnalistilor.
Primarul a mai spus ca mandatul international de urmarire pe numele lui Nicusor Constantinescu o sa fie atacat in instanta.

a”El mi-a spus, nu am vorbit cu avocatii, ca nu s-a emis un mandat international de urmarire pe numele lui. Am inteles ca avocatii o sa atace iar acest mandat nu stiu cand, intr-o saptamana sau ceva de genul asta”, a mentionat Mazare.
Primarul a mers, miercuri, la circul amplasat la intrarea in statiunea Mamaia pentru a-si alege animalele care vor participa la carnavalul de la sfarsitul lunii august in cadrul caruia Radu Mazare il va interpreta pe Ramses.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost suspendat din functie la inceputul acestei saptamani dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis, saptamana trecuta, sa mentina decizia de arestare preventiva in cazul acestuia luata de Tribunalul Capitalei.
Tribunalul Bucuresti a dispus din nou, in 23 iulie, arestarea lui Nicusor Constantinescu, urmare a propunerii facute de DNA dupa mediatizarea unor imagini in care presedintele CJ Constanta fumeaza la terasa unui restaurant din New York. Decizia a fost contestata la Curtea de Apel Bucuresti.
In motivarea deciziei de arestare, Tribunalul Bucuresti a aratat ca presedintele CJ Constanta a incalcat in mod flagrant obligatiile care i-au fost impuse in cadrul controlului judiciar, el neavand nicio justificare.
In acelasi document, judecatorul a mai spus ca nu s-a facut dovada necesitatii ca Nicusor Constantinescu sa ramana pe teritoriul altui stat pentru a se trata, precizand ca exista posibilitatea efectuarii unui astfel de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *