Mazda vinde bine si in Romania

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

In primele 4 luni ale anului fiscal curent (aprilie ? iulie) volumul de vanzari Mazda a fost constant, inregistrand 99.000 de unitati. Acest volum este aproximativ egal cu cel raportat in aceeasi perioada a anului trecut, care a reprezentat un an record pentru Mazda.

In luna iulie a acestui an sapte piete au anuntat cresteri mai mari de 10% pentru vanzarile Mazda, patru dintre acestea inregistrand valori record. In Marea Britanie Mazda a atins 3.640 de unit??i vandute, reprezentand o crestere cu 4,5% a volumului de vanzari si o depasire cu 1,9% a cotei de piata prognozate.

Pentru Romania, vanzarile Mazda in perioada ianuarie – iulie 2007 au atins 353 de unitati, ceea ce reprezinta o cre?tere de aproximativ 90% fata de acelasi interval al anului precedent. Pe primele locuri in topul vanz?rilor se afla modelele Mazda3 cu 115 unitati, Mazda6 cu 106 unitati, precum si pick-up-ul BT-50, cu 71 unitati. Obiectivul de vanzari Mazda este de 1000 unitati pana la finalul lui 2007, compania estimand atingerea acestui volum prin introducerea pe piata din Romania a noilor modele recent lansate in Europa, Mazda2 si Mazda CX-7. In prezent, reteaua de vanzari Mazda cuprinde 10 dealeri si se estimeaza cresterea numarului acestora la 15, pana la finalul anului.

spot_imgspot_img