Mecanicul lui Tariceanu, reinscaunat sef peste Apele Romane. A condus doua zile si Institutul de Hidrologie

Patronul unui service auto din Bucuresti, unde isi repara masinile actualul sef al Senatului, fusese demis anul trecut de catre ministrul tehnocrat al Mediului.
Victor Sandu a fost numit initial la conducerea Adminis-tratiei Nationale Apele Romane (ANAR) in 2015, de catre ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, si Calin Popescu Tariceanu. Un an mai tarziu, in martie, patronul de service auto a fost demis de catre Guvernul Ciolos. Numai ca, in mai 2017, Victor Sandu a revenit la conducerea ANAR.
Proprietarul service-ului auto TMD Lasting Service Auto din Bucuresti, cunoscut si sub numele de “mecanicul-sefa” al lui Tariceanu, a fost apoi numit, la inceputul lunii iunie, la conducerea unei institutii de importanta vitala, Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, dar numai pentru doua zile, dupa care a revenit sef la Administratia Nationala a Apelor.
Victor Sandu si-a capatat renumele pentru ca fostul premier al Romaniei si actual presedinte al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, isi repara masinile si motocicletele din flotila personala la atelierul sau.? De altfel, in declaratia sa de avere, postata pe site-ul ANAR, Victor Sandu a precizat ca are si calitatea de “director general si actionar la TMD Lasting?Service?Autoa” .
A castigat prin neprezentarea Ministerului
Noul presedinte al Administratiei Nationale a Apelor Romane a fost demis, in 2016, pentru “amatorism managerial si incompetenta”, dupa cum a invocat fostul ministru al Mediului, Cristiana Palmer Pasca. Hotararea de demitere a fost atacata in instanta de Victor Sandu, iar la termenele de judecata Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor nu si-a trimis reprezentantul? la proces, asa incat cel din urma a castigat prin neprezentarea preopinentului.
Fostul ministru al Mediului din Guvernul Grin-deanu,- Adriana Petcu, n-a fost de acord cu revenirea lui Victor Sandu la sefia ANAR, mai ales ca acesta din urma a vrut s-o demita pe cand era directoare la Administratia Bazinala de Apa?(ABA) Buzau. Dar, Victor Sandu a fost impus, totusi, in fruntea ANAR.?
Apoi, surprinzator, la inceputul lunii iulie, acesta a fost numit director general la Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA), institutie aflata in subordinea aceluiasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *