Megastar: Editia Disco s-a incheiat cu eliminarea lui Cosmin

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Pe 15 martie, la Megastar a fost „editia Disco”! Imbracati in tinute retro colorate si sclipitoare, cei 10 finalisti au incercat sa intre in atmosfera disco a anilor ?80, insa nu toti au reusit sa se ridice la inaltimea asteptarilor.

Membrii juriului, dar si telespectatorii, au apreciat interpretarea Oanei, care s-a clasat in topul preferintelor publicului. Lui Mihai i s-a sugerat sa fie mai relaxat pe scena si pentru ca a dansat prost, a obtinut note mici, care l-au afectat serios. Mereu aceeasi, Larisa a fost stridenta si neconvingatoare, reprosandu-i-se ca nu a inteles mesajul piesei. Desi juratii au fost de parere ca a cantat bine, lui Dumitru i-a lipsit energia si nu s-a facut remarcat in niciun fel, fiind de-a dreptul eclipsat de dansatori. Alexandra a cantat bine, chiar daca dansul a obosit-o vizibil, iar Iantu a comparat-o cu o olteanca la prima lectie de engleza. Revenindu-si dupa o depresie de doua saptamani, Maria a urcat pe scena mai relaxata decat data trecuta, insa rezultatele nu au fost cele dorite. Pentru ca a falsat si nu a dansat, Maria a primit note sub asteptari. Andrei a fost amuzant si a placut juriului, iar Octavian a facut senzatie cu piesa „Caribbean Queen”. Nici Florin nu s-a lasat mai prejos cu „Dancing on the Ceiling”.
Aura Urziceanu a venit in culise la pauza pentru a vedea ce se intampla cu finalistii si a le da cateva sfaturi. Prezenta in randul spectatorilor a fost si Daria, care a iesit din concurs saptamana trecuta.
Cosmin a cantat „pitigaiat”, explicand juriului ca a gresit din cauza unei bomboane luate inainte de a intra in concurs. Aura Urziceanu a fost de parere ca miscarile lui de dans au fost fortate, iar Razvan Mazilu nu a inteles coregrafia. Mihai a fost din nou la un pas de eliminare, dar colegii l-au salvat inca o data, acordandu-i tichetul prieteniei dupa o deliberare mai dificila decat in editiile precedente. Oanei i-a revenit si de aceasta data rolul de a anunta rezultatul final. Tot zambitor, Cosmin a iesit din concurs la fel de senin, dupa ce a interpretat pentru ultima oara piesa din concurs.
Sambata viitoare de la ora 20.00, la Megastar va fi editia cantecelor romanesti!

spot_imgspot_img