Meme Stoica este manipulat de Elena Udrea, in viziunea lui Becali

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, miercuri, ca este posibil ca fostul sau angajat Mihai Stoica sa fie manipulat politic pentru a-i strica imaginea, precizand ca acesta a intrat intr-un „viespar” din care fac parte, printre altii, Elena Udrea, Dorin Cocos, Gabriel Oprea si Dumitru ucsaru.

„El ce mai vrea? Dupa cate a facut si a zis, tot el ma da in judecata? Cum l-am amenintat? Imi pare rau de el, nu l-am amenintat. Nu-i fac nimic, sa stea linsitit, nu-mi place sa stiu ca sta in teroare in familia lui. Un sfat ii dau, nu stiu daca e sigur. Daca a intrat in jocuri politice si daca l-au luat unii sa-l foloseasca, va fi vai de capul lui, vor face ce vor cu el. El a intrat intr-un viespar acolo, cu Misu Stancu, cu Gabi Oprea, cu Cocos, cu Elena Udrea, cu Bucsaru. Declaratia lui, in care a spus de contextul politic, ca anul 2007, deja suna… E posibil sa fie manipulat, vezi Doamne, sa strice imaginea lui Becali. Nu poate. Va jur ca nu vreau sa-l stiu in stres, ca am auzit ca ia un pumn de pastile. Nu ma incalzeste cu nimic sa stiu ca e in stres, n-am nimic cu el, nu-i vreau raul”, a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat ca nu stie sigur daca persoanele mentionate il pun pe Stoica sa faca acest lucru, dar altfel nu-si poate explica iesirile acestuia. „E posibil si asta, altfel nu-mi explic de unde iesirile, rautatea si obraznicia lui, ca n-are de ce. Am avut momente cand m-am certat cu nepotii mei pentru el, i-am luat apararea, inca sunt suparati nepotii mei pentru ca l-am aparat in vremurile alea. Nu inteleg de ce nu face asta cu Marian Iancu, ca intr-adevar l-a jignit. Lui ii spunea domnul Iancu, mie imi spunea Gigi. Iancu l-a facut in toate felurile, transsexual, iar el ii spune domnul Iancu. Nu pot sa inteleg”, a mentionat oficialul FC Steaua.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, sustine ca partida cu Rapid din 16 septembrie, din etapa a VII-a a Ligii I, este un meci important, dar ca adevaratul derbi ramane intalnirea cu Dinamo. „Asa este, meciul cu Rapid este fundamental. Derbiul adevarat tot Steaua – Dinamo ramane. E un derbi si Steaua – Rapid, dar adevaratul derbi e cu Dinamo, asa a fost dintotdeauna. Nu pot sa spun ca Rapid nu e echipa puternica. Copos, daca vine la meci, poate sa stea si cu mine. E prietenul meu, comunist, dar trebuie sa avem si prieteni comunisti. Sunt romani de-ai nostri, comunisti-necomunisti. A zis ca o sa devina soldatul lui Dumnezeu, inseamna ca se indreapta comunistul”, a spus Becali.

spot_imgspot_img