Meme Stoica, noul presedinte al FC Vaslui

0
Meme Stoica, noul presedinte al FC Vaslui

Mihai Stoica este, aproape sigur, noul presedinte executiv al Vasluiului. Daca in urma cu doua-trei zile fostul manager general al Unirii parea ca va alege Steaua, declaratiile lui Becali l-au obligat sa se reorienteze.

Timp de patru ore, Meme a negociat cu Porumboiu si, in cele din urma, a fost convins de acesta din urma sa accepte oferta Vasluiului.

Voi fi presedinte executiv. Chiar daca nu am semnat contractul… cred eu ca treaba e realizata. Imi doream foarte mult sa ma reintorc. Am urmarit sa iau o pauza lunga, dar oferta asta venita in al 12-lea ceas de la Porumboiu nu se poate refuza. Aici se poate face performanta. Putem realiza aici ceea ce Adrian Porumboiu si-a dorit de la inceput. Nu stiu daca putem lua titlul anul asta, dar la anul cred ca ne vom bate cu sanse mari la titlu. Insa nici anul asta nu e compromis. Rapid si Steaua par favorite certe, insa in fotbal se pot multe. A fost o mutare-fulger. Din punctul meu de vedere, acest gentleman agreement e ca si un contract. Trebuie sa facem o mica completare a lotului si a staffului pe care-l dorec acolo. Vom avea multa treaba incepand de saptamana viitoare.”, a spus Meme Stoica la digisport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *