MESAJE DE SFANTA ANA: La Multi Ani, SF. ANA! Trimite si tu felicitari de Sfanta Ana celor dragi

MESAJE SFANTA ANA, MESAJE de Sfanta Ana,?MESAJE de Sf Ana,?Sfanta Ana,?Sfanta Ana 2014,?mesaje, mesaje frumoase, mesaje haioase,?MESAJE SI URARI PRIN SMS -?MESAJE LA MULTI ANI, SF Ana 2016.?Pe 9 septembrie, numerosi romani isi sarbatoresc ziua onomastica.?RomaniaTV.net?va prezinta o selectie de mesaje, urari felicitari de Sfanta Ana.
MESAJE de Sfanta Ana: Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!
MESAJE Sf Ana: La multi ani, Ana! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.
MESAJE de Sfanta Ana:? Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare! La multi ani!
MESAJE de Sfanta Ana: Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate si fericire. Sa ai parte numai de zile senine si insorite!
MESAJE DE SFANTA ANA 2016.?La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele.
MESAJE de Sfanta Ana: Intocmai ca Sfanta Ana, al carei nume il porti, invata sa ierti, sa fii mai buna, mai inteleapta, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun.
MESAJE DE SFANTA Ana 2016?- In aceasta zi speciala iti transmit cele mai sincere urari. Sa ai o viata plina de lucruri bune, iar Sfanta Ana, al carei nume il porti, sa te ocroteasca mereu. La multi ani de ziua numelui tau!
MESAJE Sfanta Ana: Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese. La multi ani!
MESAJE de Sfanta Ana:? Cu ocazia sarbatoririi numelui, primiti un calduros a”La multi ani”, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi. La multi ani!
MESAJE SF ANA HAIOASE:?Anisoara, Anisoara, eu la tine vin diseara, sa-ti urez “La multi ani” si o caruta de bani!
MESAJE de Sfanta Ana: Un cer albastru fara nori, in calea ta sa fie, sa ai in viata numai flori, noroc si bucurie! La Multi Ani!
MESAJE Sfanta Ana: Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Ana cat mai frumoasa!
MESAJE de Sfanta Ana: Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani, Aneta!
MESAJE de Sfanta Ana:?Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata. La Multi Ani!
MESAJE SFANTA Ana 2016.?Toate cele bune de ziua ta! La multi ani, Ana! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata!
MESAJE DE SFANTA ANA 2016.?De Sfanta Ana, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare. La multi ani!
?

MESAJE DE SFANTA ANA:?La Multi Ani, ANA!

Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani, Ana!
Biserica a marturisit totdeauna ca Fecioara Maria este Nascatoare de Dumnezeu, caci Cel ce S-a nascut din ea nu e o persoana omeneasca deosebita de cea dumnezeiasca, ci Insusi Fiul lui Dumnezeu. De vreme ce Hristos a avut mama, putem afirma fara retinere ca El a avut si bunici.
Ioachim si Ana – bunicii lui Hristos
Ioachim, tatal Fecioarei Maria, era din neamul imparatesc al lui David, din semintia lui Iuda. Ana, sotia lui Ioachim a fost fiica lui Matan si sora cu Iacov, cu Maria, mama Salomeii – sotia lui Zevedei si cu Sovi, care a nascut pe Elisabeta, mama Sfantului Ioan Botezatorul. Erau oameni rugatori, postitori, persoane care participau la viata liturgica a poporului lui Israel.Toate ale lor le imparteau in trei: o parte o afieroseau templului si slujitorilor templului; o alta o imparteau strainilor si saracilor; iar a treia o tineau pentru ei si pentru nevoile familiei.
Numele Ioachim nu are corespondent feminin, iar originea lui este evreiasca (Jehojakim), cu semnificatia “Iahve [Dumnezeu] a indreptat”, sau “Iahve a ridicat”. In zilele noastre Ioachim este mai rar intalnit ca nume de botez, fiind mai des intrebuintat in cinul monahal.
Numele Ana este tot evreiasca (Hannah), acesta fiind ruda cu masculinul Anania (Hananyah) si avand semnificatia “Iahve a avut mila”, sau “Iahve s-a indurat”. De la el s-au format si nume derivate, ca Aneta si Anca (Ancuta), sau compuse, ca Mariana, Ana-Maria etc. Diminutivele sunt destul de numeroase: Anisoara, Anica, Anita, Anuta, dar si, sub influenta occidentala, Ani sau Anita.
Mesaje de Sfanta Ana. Urari, sms-uri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *