Mesaje de SFANTA MARIA. Felicitari pe care le poti transmite persoanelor care isi serbeaza onomastica

Mesaje de?Sfanta Marie?Ziua numelui tau Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau. La Multi Ani, Maria!
Prietena mea, Maria Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani Maria!
Nume de Sfanta Chiar daca ai nume de Sfanta stiu ca diseara o sa dai de baut si o sa ne primesti cu masa plina.
De Sf. Maria De Sf. Maria, zi de mare sarbatoare primeste din partea mea cele mai sincere urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor.
La multi ani Maria! Sa te bucuri de viata, de zambete, de tot ce e frumos. La multi ani Maria!
Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani, Maria!
Fie ca toate intamplarile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!
De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani!
La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele.
Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume!
La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata!
Fie ca Sf. Fecioara Maria, al carei nume li porti, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!
MESAJE haioase de Sfanta Maria. Mesaje si urari haioase
Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer: La multi ani!
La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!
Draga prietena/prietene, pregateste bautura, ca venim sa te uram, este ziua ta de nume, si la greu nu te lasam. La multi ani cu sanatate, bucurie si de toate!
Nu stiu daca iti place numele pe care ti l-au ales parintii, dar eu iti urez din suflet un calduros La multi ani! Ca-ti place sau nu, e totusi ziua ta!
Nu-ti urez sa ai parte de bani, ca stiu ca esti descurcaret, nu-ti urez nici sa devii star, caci pentru oamenii din viata ta esti deja o celebritate, iti doresc sa fii sanatos si vesel, ca restul vin singure! La multi ani, prieten drag!
Maria! Da, tu! Esti data in urmarire de catre gasca de prieteni, caci azi e ziua ta si toti vor sa te ureze si sa te imbratiseze! Ma alatur si eu lor, sperand ca te vom gasi, dar pana una-alta, iti zic acum: La multi ani!
Azi la meteo s-a anuntat cod galben de pupici si de urari si cred ca responsabil pentru asta esti tu. La multi ani!
?
MESAJE de Sfanta Maria. Urari pentru colegi
Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata. La Multi Ani!
Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate si fericire. Sa ai parte numai de zile senine si insorite!
Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese. La multi ani!
Cu ocazia sarbatoririi numelui, primiti un calduros a”La multi ani”, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi. La multi ani!
Sa ai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *