Mesajul lui Klaus Iohannis pentru romanii care protesteaza in tara

de Sorina Ionasc Publicat la: 08.11.2014 19:27 Ultima actualizare: 08.11.2014 20:02

Mii de romani au iesit, sambata seara, in strada, pentru a-si arata solidaritatea cu romanii din diaspora. Intr-o conferinta de presa de la Sibiu, Klaus Iohannis a spus ca se solidarizeaza cu protestatarii.

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, se solidarizeaza cu protestatarii care au iesit in strada pentru a apara dreptul la vot al romanilor din diaspora. Intr-o conferinta de presa, organizata la Sibiu, liderul ACL a spus Ministerul de Externe ar fi trebuit sa mareasca numarul sectiilor de vot din strainatate, tocmai pentru a respecta dreptul la vot.
a”Am aflat ca vor iesi mii de oameni in strada pentru a-si apara dreptul la vot, imi exprim solidaritatea cu toti cei care vor protesta si vor cere sa li se respecte dreptul la vot. Ii chem pe toti cetatenii cu drept de vot sa-l foloseasca si sa arate ca ei hotarasc in Romania si nu politicienii”, a spus Iohannis.

In plus, candidatul ACL Klaus Iohannis a spus ca “Guvernul a mintit” cand a afirmat ca nu putea fi suplimentat numarul sectiilor de votare din diaspora.
“Suntem in situatia neasteptata sa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *