Mesajul lui Victor Ponta pentru noul premier moldovean, Valeriu Strelet

de Ana Maria Lazar Publicat la: 03.08.2015 17:09 Ultima actualizare: 03.08.2015 17:10

Premierul Victor Ponta i-a transmis, luni, un mesaj omologului sau de la Chisinau, Valeriu Strelet, cu ocazia investirii acestuia in functie, asigurandu-l de sustinerea sa.

Mesajul adresat lui Valeriu Strelet a fost transmis in cadrul intrevederii acestuia cu Cristian Leon Turcanu, insarcinat cu afaceri al Ambasadei Romaniei la Chisinau.
“Preluati mandatul intr-un moment important al parcursului european al Republicii Moldova, in care este nevoie de angajament si hotarare pentru aplicarea cuprinzatoare a Acordului de Asociere cu UE si pentru aprofundarea reformelor democratice si consolidarea stabilitatii macroeconomice. Sunt asteptari exprimate cu claritate de votul popular proeuropean din 30 noiembrie 2014 si reconfirmate, recent, la alegerile locale din luna iunie 2015”, i-a transmis Ponta lui Strelet.

Premierul Ponta l-a asigurat pe Strelet de sprijinul deplin, al sau personal si al Guvernului Romaniei, exprimand speranta ca Executivul de la Chisinau va actiona “pentru dezvoltarea proiectelor concrete aflate pe agenda bilaterala”, care au ca “obiectiv principal conectarea trainica” a relatiilor dintre cele doua state.
“Cu incredintarea ca vom reusi, impreuna, sa consolidam pe mai departe relatia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *