Michael Douglas va juca in continuarea filmului “Wall Street”

Michael Douglas va juca in continuarea filmului "Wall Street"

Actorul american Michael Douglas va relua rolul premiat cu Oscar al agentului de bursa lipsit de scrupule Gordon Gekko in continuarea filmului “Wall Street” (1987), care va fi regizat, ca si pelicula originala, de Oliver Stone, potrivit 20th Century Fox.

Celebrul Oliver Stone, realizatorul filmului original, a acceptat sa regizeze si aceasta continuare, al carei titlu de lucru este “Wall Street II” si care nu are stabilita deocamdata o data de lansare.

Daca filmul “Wall Street” a fost lansat chiar inainte de criza bursiera din 1987 si a impus motto-ul personajului Gekko – “lacomia este buna” -, continuarea acestui lungmetraj se va inspira din dificultatile provocate pe plan mondial de actuala criza economica.

In filmul original, Gekko era un puternic investitor care il invata pe mai tanarul lui protejat, interpretat de Charlie Sheen, sa faca bani prin orice mijloace, inclusiv prin cele lipsite de etica.

Filmarile pentru aceasta pelicula vor incepe in vara, iar scenariul va fi semnat de Allan Loeb, autorul peliculei “21” (2008), cu Kevin Spacey in rolul principal.

Michael Douglas a fost recompensat pentru acest rol cu Globul de Aur si cu un premiu Oscar.

Douglas a mai castigat un premiu Oscar in calitate de producator al peliculei “Zbor deasupra unui cuib de cuci”, care a castigat cinci premii ale Academiei americane de film, in 1975.

Actorul va fi onorat de Institutul American de Film (AFI) cu premiul pentru intreaga cariera in cadrul unei ceremonii care va avea loc la Los Angeles, pe 11 iunie 2009.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *