Mihaela Borcea, MESAJ DUREROS dupa eliberarea fostului sot, Cristi Borcea. “Am clacat!”

Cristi Borcea a iesit din inchisoare, luni, 2 iulie, si a fost asteptat la pioarta penitenciarului doar de Valentina Pelinel, mama copilului sau.
Valentina Pelinel, primele declaratii dupa eliberarea lui Cristi Borcea. Dezvaluiri INTIME
“Dragii mei, am hotarat sa impartasesc cu voi cateva amintiri pe care le-am trait in ultimii ani, incercand sa mentin un echilibru intre viata de familie si cea de femeie de afaceri. Au fost ani grei, consumati in proiecte ample, obositoare, care m-au facut sa imi neglijez din plin sanatatea, ba mai mult, sa adaug problemelor de atunci altele noi. Nu doresc sa ma plang intrucat nu imi sta in fire, ci am satisfactia muncii mele si a eforturilor facute. Astfel, nu vreau sa fiu modesta asa cum v-am obisnuit, fiindca stiu ca dintotdeauna am fost o luptatoare si o invingatoare, chiar daca uneori, datorita epuizarii fizice si psihice, am clacat!”, a scris Mihaela Borcea.
Cristi Borcea, dezvaluiri cutremuratoare din inchisoare. Ce a trebuit sa indure in puscarie VIDEO
“Cu toate acestea, cu ajutorul unor oameni minunati care m-au sustinut neconditionat si care au facut parte din aceste proiecte, carora le multumesc din tot sufletul, atat EU cat si EI am avut cate ceva de invatat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *