MIHAELA BUZARNESCU – PETRA KVITOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT: Finala de la Praga

MIHAELA BUZARNESCU – PETRA KVITOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT. Sportiva care chiar vineri a implinit 30 de ani a avut poarte de un turneu aproape perfect, pe parcursul caruia a pierdut doar un set. “Micky” le-a invins, pe rand, pe Haddad Maya (6-1, 7-5), Lottner (6-0, 7-6), Kristyna Pliskova (6-2, 6-3) si Giorgi (4-6, 6-3, 7-5).
De partea cealalta, sportiva din Cehia le-a eliminat pe Smitkova (6-1, 6-3), Vikhlyantseva (6-3, 6-1), Siniakova (6-3, 6-3) si Zhang (7-6, 6-0).
De notat este si faptul ca romanca a jucat si finala de dublu de la Praga: Buzarnescu si Marozava au fost invinse de cuplul Melichar/Peschke, cu 4-6, 2-6.
Mihaela Buzarnescu a cedat nervos, in timpul meciului cu Camila Giorgi. Romanca a pierdut primul set (4-6), dar a trimis partida in decisiv, dupa ce l-a castigat pe al doilea cu 6-3. Desfasurarea meciului nu a fost insa deloc pe placul ei si s-a manifestat nervos la mai multe mingi pe care le-a pierdut.
Totul a culminat cu o faza petrecuta in setul decisiv, la un moment de on court coaching. Atunci cand adversara ei a trecut la conducere, scor 4-3, Mihaela a chemat-o pe colaboratoarea ei din Polonia, Justyna Jegiolka (26 de ani). Pe banca, jucatoarea din Romania a cedat nervos, a izbucnit in lacrimi si, printre suspine, si-a spus oful cu surplus de injuraturi.
Buzarnescu a fost calmata cu greu, dar in cele din urma s-a linistit si a reusit sa castige meciul si sa se califice in finala turneului WTA de la Praga.
alificarea in finala de la Praga i-a adus Mihaelei cea mai buna clasare a carierei. Buzarnescu va urca pe locul 32 in ierarhia WTA si acolo va ramane saptamana viitoare, indiferent de rezultatul ultimului act.
Romanca a acumulat 1.393 de puncte si, daca se va impune in finala, va …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *