Mihaela Buzarnescu: Sunt fericita ca o sa fiu pe afisul turneului anul viitor, e ceva extraordinar pentru mine

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

„Felicitari, Maria, pentru… Unde esti? Felicitari pentru aceasta saptamana. Esti atat de tanara si ai tot viitorul in fata. Sper ca mai pot volua cativa ani la acest nivel. In urma cu doi-trei ani, jucam turnee Futures si nu credeam ca o sa pot atinge acest nivel, sper ca vom putea juca din nou impreuna. Vreau sa va multumesc tuturor pentru ca ati venit sa ne urmariti, a fost extraordinar ca ati venit sa ne incurajati si imi pare rau ca nu a fost o jucatoare americana in finala, dar sunt fericita ca o sa fiu pe afisul turneului anul viitor, e ceva extraordinar pentru mine”, a declarat Buzarnescu, la festivitatea de premiere.
Mihaela Buzarnescu, locul 24 WTA si cap de serie numarul 5, a castigat primul trofeu din cariera, dupa ce a intrecut-o, cu 6-1, 6-0, pe sportiva Maria Sakkari din Grecia, locul 49 WTA, in finala competitiei de categorie Premier de la San Jose.
Dupa doua finale disputate in acest an si pierdute la Hobart si Praga, a venit randul triumfului pentru Mihaela Buzarnescu, primul din cariera ei, la 30 de ani, varsta pe care nu si-o arata pe teren.
Buzarnescu va ocupa locul 20 …

spot_imgspot_img