Mihaela Radulescu despre relatia cu Felix Baumgartner si experientele extreme din viata ei

Mihaela Radulescu a povestit despre ce inseamna experienta “Ferma” pentru ea, dar si despre relatia neconventionala cu sportivul Felix Baumgartner,despre cum isi traiesc iubirea dupa propriile reguli – desi traiesc in doua case si tari diferite, nimic nu i-a impiedicat sa fie impreuna de mai bine de cinci ani, scrie unica.ro.
Citeste si?Andreea Marin, prima reactie dupa ce a fost facuta “vita” de Mihaela Radulescu
Cat despre Ayan, fiul ei, este un adolescent (14 ani) care a inceput sa-si croiasca propriul drum in viata. E pasionat de sport si isi doreste sa studieze computer science sau business in Statele Unite. Cei doi barbati din viata Mihaelei sunt buni prieteni, iar ea se declara cea mai iubita cand se uita in ochii lor.
Ce limite simti ca ai depasit odata cu “Ferma”?
Prima limita depasita a fost la valize. Am venit cu sapte. Record personal absolut. Dar, pentru 80 de zile de filmare, mai ales cu haine groase, nu se putea altfel. Si inca mai am de primit pachete, pe parcurs, cu tot ce mai am nevoie. E o premiera si pentru mine, sa nu mai am grija rochiilor si a pantofilor, ci a cizmelor, bocancilor, gecilor sau puloverelor. Daca la alte emisiuni incercam sa fiu eleganta, feminina si sexy, aici am o singura directie stilistica – sa nu inghet la filmarile exterioare si sa fiu eu, cu tot ce-mi place mie sa port. Iar cand inghet, macar sa o fac cu stil (rade).??
E o provocare si chiar am avut serios de lucrat la o garderoba pe masura, pentru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *