Mihaela Radulescu divorteaza de Elan Schwartzenberg

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

CANCAN publica astazi un interviu bomba. Miliardarul Elan Schwartzenberg, care de zece ani este impreuna cu Mihaela Radulescu, fiind casatoriti si avand un baietel superb, anunta in cadrul unui interviu ca el si Mihaela au decis sa-si incheie socotelile.

Iata mai jos interviul realizat de reporterii CANCAN cu Elan Schwartzenberg:

– Reporter: De ce ati luat aceasta decizie?

– Elan Schwartzenberg: Exact cum impreuna am decis sa ne casatorim, tot in acelasi mod, adica impreuna, am decis sa divortam. Motivele sunt personale, ne privesc doar pe noi doi. Probabil ca nu difera cu nimic fata de situatiile altor cupluri care ajung la acest deznodamant.

– Rep.: Te-ai putea razgandi cumva?
– E.S.: Nu vad cum ar fi posibil acest lucru, dar cred ca cel mai corect raspuns ar fi „never say never” (n.r. in traducere din engleza „niciodata sa nu spui niciodata”)

– Rep.: Aveti un copil minunat, un copil foarte reusit. In grija cui va ramane din punct de vedere legal?
– E.S.: Oficial, copilul va ra-mane in grija Mihaelei. In fapt practic, este copilul nostru si il vom creste impreuna.

– Rep.: Ati discutat deja termenii in care va avea loc separarea voastra?
– E.S.: Da. Extrem de clar si cu maxima prietenie. Avem zece ani de viata impreuna si un copil magnific, sunt sigur ca ne leaga multe lucruri, atat azi cat si pe viitor .

– Rep.: Din punct de vedere financiar s-a ajuns la un punct de vedere comun, ma refer aici la problema partajului?
– E.S.: Mihaela castiga singura, va spun eu, mai mult decat multi oameni de afaceri. In plus, ea are deja cu mult timp inaintea acestui divort suficiente fonduri si bunuri pe numele ei. Presupunand insa ca toate aceste lucruri nu ar exista, mama copilului meu si prietena mea de viata din ultimii zece ani nu are si nici nu va avea probleme financiare.

– Rep.: Prietenii vostri sustin ca ai protejat-o, pe toata durata casniciei, la maximum, din toate punctele de vedere. Ma refer inclusiv la media. Ce se va intampla de acum incolo?
– E.S.: In general, leoaicele se descurca exceptional si singure. In acest caz, insa, nu recomand nimanui sa intre in conflict cu Mihaela, cum de asemenea nu recomand nimanui sa creada ca nu ma preocupa soarta ei incepand de azi inainte. Oricine loveste in ea loveste practic in mama copilului meu si in viata este bine sa ne ocupam fiecare de propria familie. Oricui a intrat in trecut cu bocancii in familia mea, am incercat direct sau indirect sa nu-i raman dator.

– Rep.: Cum o poti descrie pe Mihaela in cateva cuvinte, tinand cont ca esti omul care o stie practic cel mai bine?
– E.S.: Este o romantica incurabila, boema, super profesionista in multiplele ramuri ale meseriei ei, o femeie orgolioasa, ambitioasa si o mama extraordinara!

– Rep.: Cand ati luat aceasta decizie?
– E.S.: Cred ca e ceva ce exista mai demult in subconstientul amandurora, dar uite ca acum am ajuns la acest final nefericit.

– Rep.: De obicei, situatiile de acest fel pornesc ok si se termina cu scandal. Ce crezi ca se va intampla din acest punct de vedere?
– E.S.: Vom creste un copil reusit, vom continua sa colaboram in proiecte caritabile, oricum, acest divort este suficient de suculent in sine ca sa ne mai „straduim” si noi. In orice caz, vreau sa stiti ca aceasta este unica si ultima declaratie publica pe acest subiect din partea mea.

– Rep.: Ai spus mai devreme „niciodata sa nu spui niciodata” cand te-am intrebat daca te-ai putea razgandi. Totusi, ce te-ar putea face sa iti schimbi decizia?
– E.S.: Ayan.

spot_imgspot_img