Mihaela Radulescu va regiza noul videoclip Bere Gratis

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Mihaela Radulescu a realizat un videoclip pentru piesa „Curcubeu” a trupei Bere Gratis, ea semnand regia si scenariul productiei, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Realizat in intregime in studiourile Castel Film, videoclipul va putea fi vazut pe posturile de televiziune in mai putin de doua saptamani. Ideea Mihaelei a fost de a realiza un videoclip cu mesaj social, pentru a atrage atentia asupra numarului de refugiati straini de pe teritoriul Romaniei, precum si asupra problemelor grave cu care se confrunta acestia.

Filmarile au avut loc chiar pe 21 martie, zi pe care ONU a declarat-o „ziua internationala pentru eliminarea discriminarii rasiale”. „Curcubeul” imaginat de Mihaela Radulescu a fost unul de rase umane, in clip jucand chiar refugiati din China, Tanzania, Mali, Mongolia, Peru, India, Republica Moldova, Gabon, Camerun, Burkina Faso etc.

„Albumul pe care se afla aceasta piesa se numeste ?Revolutie de catifea?, asa ca mi s-a parut o idee foarte buna sa nu fac un simplu clip de imagine, ci unul cu un mesaj social. Videoclipurile, muzica, versurile pot fi folosite drept vehicule foarte sigure pentru mesaje care sa-i intereseze si sa-i miste pe tineri, mai ales daca e vorba de mesaje sociale”, a declarat Radulescu.

Solistul trupei Bere Gratis, Mihai „Mita” Georgescu, a sosit de la Viena special pentru acest videoclip si a stat in tara doar doua zile, dupa care s-a intors la fetitia lui si a Lianei Stanciu, Teodora. Pentru Teodora, Mihaela a dus o ampla campanie de strangere de fonduri pentru a-i salva viata, iar fetitia se afla inca la o clinica din Viena, unde urmeaza un tratament pentru cancer.

spot_imgspot_img