Mihai Chirica: Stanga comunista a lui Liviu Dragnea descurajeaza munca si incurajeaza hotia

Edilul iesean, exclus recent din PSD, se adreseaza luni, intr-o postare pe Facebook a”prietenilor social-democratia”, afirmand ca excluderea sa din PSD este a”doar un episod sinistru din filmul care prezinta un partid mare, dar care si-a pierdut busola, valorile si increderea in oamenia”.
“Faptul ca aceasta degradare a partidului de guvernamant coincide cu acapararea formatiunii de catre Liviu Dragnea si acolitii sai din Teleorman sunt convins ca nu mai mira pe?nimeni. Se insala insa cei care cred ca excluderea mea din PSD ma va obliga sa renunt la principiile social-democratiei europene moderne ori la lupta impotriva coruptiei. Voi ramane la fel de critic fata de politicienii care ii pacalesc pe alegatori, promitand ceva in campania electorala, dar votand altceva in Parlament, fata de cei care fura, ca si fata de cei care-i tradeaza pe cei din jurul lor”, afirma primarul Iasiului Mihai Chirica, potrivit News.ro.
Edilul iesean adauga ca regreta faptul ca a sprijinit politicieni care au uitat problemele orasului si care a”imediat ce s-au vazut cu sacii in caruta au inceput sa cante osanale liderului de partida”.
a”Nu voi mai suporta langa mine oameni care au participat activ la elaborarea unor legi aberante ori la aplicarea unor politici nationale delirante care au golit tara de tineri, au distrus economia nationala, au degradat scoala romaneasca si au deteriorat starea de sanatate a populatiei. Ii voi demasca intotdeauna pe cei care au incercat sa distruga independenta justitiei, pe cei care au eliberat din puscarii criminalii, violatorii si talharii cu scopul de a-si salva propria piele si averile dobandite samavolnica”, mai scrie Mihai Chirica pe pagina sa de Facebook.
Primarul de Iasi aminteste ca s-a inscris in PSD …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *