Mihai Nesu, marturisire socanta la sapte ani de la cumplita accidentare: “Durerea mare era in suflet”

Intrebat daca ii lipseste ceva din viata de dinainte de accidentare, fostul fundas de la FCSB a spus: “Nu! Traiesc cel mai bun moment al vietii mele, acum, la 35 de ani. Si m-ajuta Dumnezeu, de multe ori nici sa nu simt ca sunt paralizat! Au fost clipe teribile, in care nu-mi trecea cu toate pastilele din lume. Nici nu aveam cum, fiindca durerea mare era in suflet”, potrivit gsp.ro.
Fostul fotbalist a marturisit ca in ultimii ani s-a regasit si, crede el, toate asta datorita momentului critic din mai 2011: “Accidentarea m-a ajutat sa ma descopar pe mine, cel care eram cu adevarat, nu ce voiam eu sa par”.
In varsta de 35 de ani, Mihai Nesu este de parere ca stiinta e limitata, motiv pentru care nu a mai cautat raspunsuri la intrebarile sale la medici, ci a mers la preoti cu har, care l-au ajutat enorm.
“Am avut clipe cand simteam ca nu mai pot. Dar am cautat raspunsuri. Am incetat sa caut raspunsurile la doctori, fiindca stiinta e limitata. Am avut sansa unor preoti buni, s-au rugat si ei pentru mine, am vorbit cu ei, m-au ajutat cu sfaturi. Trebuie sa ma lupt sa le pun in practica. Programul meu e simplu: trebuie sa ma tin de ceea ce mi-au dat doctorii, terapie pentru corp, si ceea ce mi-au dat preotii, terapie pentru suflet. In rest, la fundatie, cu una, cu alta, dupa puterile si mintea mea. Acum am reusit sa percep ce trebuie sa fac, incerc sa ma tin de program, iar Dumnezeu ma …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *