Mihai Sora: Cei care vin astazi de peste hotare sunt cei care au deprins gustul libertatii, care stiu ce inseamna demnitatea

Intr-un mesaj postat vineri pe Facebook, Mihai Sora spune ca oamenii care vin sa protesteze impotriva hotiei, a coruptiei ucigase, care traiesc departe de casa, chinuiti de dor, sunt, poate, aceiasi care au stat la cozi infernale pe trotuarele ambasadelor noastre, asteptand sa voteze, iar “legea electorala a ramas tot beteaga” si “nu am scapat de hoti si marsavi”.
“Sper ca sunteti voiosi si odihniti. Ne asteapta o zi grea. M-am gandit deseori la ziua aceasta. Si, de fiecare data, cu strangere de inima: oamenii care vin sa protesteze impotriva hotiei, a coruptiei ucigase, oamenii acestia care traiesc, chinuiti de dor, departe de casa, sunt, poate, aceiasi care au stat odinioara la cozi infernale pe trotuarele ambasadelor noastre, asteptand sa voteze. Legea electorala a ramas tot beteaga, de hoti si marsavi inca n-am scapat, tara inapoi nu ne-am luat-o, dar unii dintre noi mai stam in picioare”, afirma Sora.
El spune ca cei care vin astazi de peste hotare sunt cei care au deprins gustul libertatii, care stiu ce inseamna munca cinstita si demnitatea – “stelele fixe ale oricarui om intreg”.
“Oamenii acestia vin acasa pentru ca isi iubesc tara, pentru ca le pasa. Iar voi – bucuresteni care ati obosit si v-ati pierdut speranta – ar trebui sa fiti astazi in Piata macar din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *