Mihai Traistariu castiga la nunti 30 ? pe minut

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Pentru a le face pe plac invitatilor, Traistariu interpreteaza, la nunti si la botezuri, si muzica populara. Onorariul sau, pentru o prestatie de 40 de minute, ajunge la suma de 1.200 de euro.

Mihai Traistariu a intrat si el in randul cantaretilor autohtoni care, la nunti si botezuri, interpreteaza, pe langa hit-urile din propriul repertoriu, si muzica populara.

?E esential ca la petreceri private sa cantam si astfel de melodii, pe care oamenii, cand le asculta, danseaza pana la epuizare. Eu mi-am format un colaj de 8 minute, care contine 20 de refrene ale celor mai cunoscute cantece din muzica populara romaneasca?, a spus Mihai, pentru Click!.

Printre acestea se numara pasaje din melodiile ?Lelita Ioana?, ?Roata morii?, ?Noi suntem romani?, ?Ţarancuta, tarancuta?, ?Ma dusei sa trec la Olt?.

Desi ii face placere sa cante si acest gen muzical, Traistariu nu intentioneaza, cel putin deocamdata, sa lanseze un album de cantece populare. Iar, in ceea ce priveste tariful sau la petrecerile private, acesta se ridica la suma de 1200 de euro, pentru o prestatie de 40 de minute.

spot_imgspot_img