Miliardarii care merg cu masini vechi si ieftine

Miliardarii cu masini ieftine

Nu toti bogatasii vor sa se dea in spectacol cu averile lor. Unii au ales, de exemplu, sa conduca masini vechi sau ieftine, pe care si le permit si angajatii cu salarii mici.

Primul in lista miliardarilor modesti este patronul de la IKEA, suedezul Ingvar Kamprad. Este unul dintre cei mai bogati oameni ai lumii, avand o avere estimata la 42,6 miliarde de dolari, dar conduce un Volvo din anul 1993 si uneori merge cu autobuzul.
Kamprad este caracterizat drept foarte econom: zboara doar la clasa economica si isi incurajeaza angajatii sa scrie pe ambele foi ale unei file de hartie, recicleaza plicuri de ceai si colecteaza pachetelele cu sare si piper oferite la unele restaurante.
Cel mai tare om din Facebook, Mark Zuckerberg, are o avere neta de 30 de miliarde de dolari. Nu si-a luat nici Bugatti, nici Ferrari, nici Rolls, desi si-ar fi permis cate 30.000 de bucati din fiecare si a mers multi ani de zile cu un?Golf GTI de 200 CP.
Anul trecut, insa, Zuckerberg, si-a mai cumparat si o bijuterie de?Pagani Huayra de peste un milion de dolari. Masina de suflet a sefului Facebook:

Dustin Moskovitz, cel mai tanar miliardar in dolari, potrivit revistei Forbes, conduce un Volkswagen R32 Hatchback de cca. 33.000 de dolari.

Steve Ballmer, fostul sef de la Microsoft, cu o avere de peste 15 miliarde dolari, conduce un automobil modest, modelul Hybrid Fusion de la Ford, al carui pret este de 19.000 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *