Milioane de utilizatori isi inchid conturile Facebook

0
Milioane de utilizatori isi inchid conturile Facebook

Daca in unele state, numarul utilizatorilor crește, exista deja țari unde utilizatorii de Facebook deja incep sa-și ștearga conturile. Și nu e vorba de cațiva useri, ci de milioane.

Astfel, conform ultimelor date, Facebook a pierdut 6 milioane de utilizatori in Statele Unite doar in ultima luna, de la 155,2 milioane de utilizatori, la 149,4 milioane.

Este prima data cand s-a inversat tendința de creștere.

De asemenea, in Canada, Facebook a pierdut 1,52 de milioane de utilizatori, de la 16,6 milioane de utilizatori, ceea ce inseamna o scadere de 8%.

Alte state in care oamenii renunța la Facebook sunt Marea Britanie, Norvegia și Rusia, unde s-au inregistrat scaderi de cate 100.000 de unici.

Acum, numarul total de utilizatori ai Facebook mai crește pentru ca populația din statele emergente precum Mexic sau Brazilia inca il mai descopera datorita conexiunilor la internet in creștere.

Din ce ?n ce mai mulți dintre utilizatori ?ncep să-și pună problema că socializarea online nu poate substitui socializarea offline.

Mai mult, au ?nceput să fie lansate o serie de campanii și mesaje potrivit cărora Facebook este un pericol pentru viața reală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *