Ministerul de Externe avertizeaza asupra dificultatilor de circulatie in Bulgaria, din …

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) ii sfatuieste pe romanii care au probleme in trafic pe teritoriul Bulgariei, din cauza ninsorilor din ultimele ore, sa apeleze serviciul de urgenta 112, relateaza Mediafax.
Peste 20 de regiuni bulgare sunt sub cod portocaliu: Pazardjik, Plovdiv, Smolian, Kardjali, Haskovo, Iambol, Burgas, Sliven, Stara Zagora, Loveci, Gabrovo, Pleven, Veliko Tarnovo, Ruse, Razgrad, Shumen, Silistra, Dobrici, Targovishte si Varna.
MAE precizeaza ca autoritatile bulgare au sfatuit cetatenii sa nu se deplaseze decat in cazuri de urgenta, iar, atunci cand calatoria se impune, soferii sunt sfatuiti sa-si echipeze autoturismele cu cauciucuri de iarna si lanturi, sa fie alimentate cu combustibil suficient, sa aiba asupra lor apa si telefoane mobile incarcate, sa conduca cu atentie si sa respecte dispozitiile organelor de control.
Utilajele de deszapezire lucreaza fara intrerupere pe toate drumurile publice, insa ninsoarea abundenta creeaza dificultati inclusiv acestora, mentioneaza …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *