Ministrii lui Dacian Ciolos, clip pe Youtube in care prezinta masurile luate pentru debirocratizarea institutiilor pe care le conduc

Ministrul de Interne, Dragos Tudorache, este primul care apare in filmuletul postat pe canalul Youtube al Guvernului ,el precizand ca o mare parte din masurile de simplificare au fost adoptate de Guvern inca din luna iulie, prin Ordonanta de Urgenta.
“In primul rand, s-au eliminat taxele extrajudicare de timbru pentru cartea de identitate si cazierul judiciar. Cazierul nu mai e solicitat de la cetatean, ci de la institutiile care au nevoie de el, de la Politia Romana. S-a eliminat obligativitatea copiilor legalizate”, spune ministrul de Interne.
Tudorache mai afirma ca s-a urmarit facilitarea transmiterii prin email a dovezilor platilor amenzilor de circulatie, care ii afecta pe multi cetateni.
“S-a facilitat efectuarea platilor online, pentru a degreva o mare parte din sarcina administrativa, de la ghiseu. Rezultatele nu au fost cele dorite, in primul rand pentru ca nu cred ca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *