Ministrul energiei a incasat de la Petrom, fostul angajator, 97.000 de euro in 2013

Practic, in medie Nicolescu a incasat lunar circa 8.100 de euro de la Petrom, compania in care a ocupat functia de director de afaceri corporatiste pana pe data de 28 februarie, anul acesta. De la inceputul lunii martie, Nicolescu a preluat functia de ministru al energiei, scrie Ziarul Financiar.
“Nu acesta este insa venitul meu lunar. Veniturile se dau in functie de anumite tinte, contin bonusuri in anumite luni, este un sistem mai complicat, dar nu este corect sa spunem ca acela era un venit lunar”, a explicat Nicolescu.
Ministrul mai are cateva conturi la ING Bucuresti, cel mai mare avand o valoare de 40.000 de euro. Totodata, Nicolescu mai detine conform declaratiei de avere tablouri de 6.000 de euro, o colectie de numismatica de 9.000 de euro, bijuterii de aur de 5.500 de euro si are o colectie de ceasuri de 10.000 de euro, 2 apartamente in Bucuresti si doua terenuri in Teleorman.
“In privinta redeventelor, daca o sa fiu intrebat ce parere am, voi comunica ANRM si MFP sa ia o decizie dupa alegerile prezidentiale din noiembrie, iar procesul sa fie transparent, cu consultarea celor peste 40 de concesionari de acorduri petroliere”, a afirmat Nicolescu, citat de Mediafax. Mai multe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *