Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, amenintari pe Autostrada Soarelui

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc si directorul general al CNAIR Stefan Ionita au inspectat din nou inopinat santierul autostrazii Bucuresti-Ploiesti. Cu aceasta ocazie s-a constatat un progres al lucrarilor de la ultima vizita.
Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc ,a precizat ca a constatat o schimbare radicala de atitudine a constructorului, fata de abordarea acestui proiect, anunta CNAIR.
“Muncitorii si utilajele erau pe santier intr-un numar mult mai mare, iar progresul fata de ultima mea vizita era vizibil. Mi-as dori sa nu fie nevoie de amenintari pentru ca antreprenorii sa-si faca treaba”, a afirmat ministrul Transporturilor.
In opinia directorului general al CNAIR, Stefan Ionita, este posibila o mobilizare mai buna a constructorului pe acest ultim segment al autostrazii Bucuresti-Ploiesti.
“La pasajele Valea Saulei si cel pentru calea ferata se lucreaza la fundatiile indirecte si la piloni. Am constatat un progres al lucrarilor fata de vizita anterioara, dar cred ca este posibila o mobilizare mai buna. Voi monitoriza in continuare situatia si voi mai face astfel de vizite pentru a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *