Ministrul Turismului, despre refuzul lui Klaus Iohannis de numire a noilor ministri: “Saboteaza din nou Romania”

“Iohannis isi continua misiunea de sabotaj a intereselor Romaniei refuzand sa numeasca doi ministri la conducerea a doua ministere cheie din Guvernul Romaniei, Ministerul Transporturilor si Ministerul Dezvoltarii Regionale. Dupa ce a incercat sa traga de timp si nu a luat act de demisiile acestor doi ministri si de vointa premierului, desi era evident pentru oricine ca demisiile trebuiau acceptate, a fost nevoie de interventia Curtii Constitutionale pentru a-l forta sa accepte vacantarea posturilor”, a scris Bogdan Trif, pe pagina de Facebook a organizatiei PSD Sibiu.
Ministrul Bogdan Trif il critica pe presedintele Iohannis pentru ca nu a numit ministrii nominalizati de catre premier.
“Mai mult, “cumparatorul de case de rea-credinta”, asa cum fost numit de o instanta judecatoreasca din Romania, pentru achizitia ilegala a unei case, Werner Klaus Iohannis a declarat cu nonsalanta ca nu are nicio intentie sa respecte ordinea constitutionala si sa numeasca ministrii nominalizati de catre premierul Romaniei. Cu totala lipsa de responsabilitate si logica, Iohannis a spus ca si-ar fi pus echipa de la Cotroceni sa gandeasca o analiza prin care sa justifice de ce ar urma sa refuze propunerile de ministri ale premierului”, a mai spus Bogdan Trif.
Trif apreciaza ca Ministerul Transporturilor si Ministerul Dezvoltarii Regionale au dosare extrem de importante de rezolvat pe perioada Presedintiei Consiliului UE, iar absenta ministrilor, care trebuie sa negocieze indeplinirea sarcinilor pe perioada presedintiei, afecteaza atingerea obiectivelor Romaniei si ale Uniunii Europene.
“Iohannis pare sa nu renunte la misiunea de a sabota Romania dupa ce a declarat in mai multe randuri ca tara noastra nu este pregatita sa-si exercite mandatul pe perioada Presedintiei Consiliului Uniunii Europene. Din cauza acestor declaratii, romanii au fost …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *