Minitarte cu rosii si ciuperci

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Ingrediente pentru minitarte cu rosii si ciuperci
2 rosii
40 g ciuperci, feliate
2 linguri ceapa, tocata
1 lingurita cimbru
40 g parmezan, ras
4 linguri lapte
1 aluat foitaj
4 oua
sare
piper
4 vase ramekin, unse cu putin unt
Incearca si?Cuiburi din paste cu rosii si ciuperci
Mod de preparare – Minitarte cu rosii si ciuperci
Intr-o tigaie, calesti ciupercile cu ceapa, cimbrul, sare si piper, dupa gust. Adaugi 1 rosie tocata marunt. Rosia ramasa o feliezi in 4 rondele. Asezi aluatul in vase, il presezi usor si indoi marginile, indepartand excesul.
Intr-un bol, amesteci bine compozitia cu ciuperci si rosii cu ouale, laptele si parmezanul. Adaugi umplutura in fiecare vas, apoi asezi o felie de rosie deasupra. Dai la cuptorul incins aproximativ 40 de minute. Lasi la racit 10 minute inainte de servire.
Afla cum se prepara ciupercile cu iaurt pe …

spot_imgspot_img