Mircea Cosma, despre problemele cu Justitia ale baronilor PSD: “Oggi, non parliamo di cose triste”

de Liviu Dadacus – Mediafax Publicat la: 04.04.2014 16:26 Ultima actualizare: 04.04.2014 17:09

Pus in situatia de a comenta despre deosarele pe care 11 din cei 22 de sefi de CJ ai PSD le au fie la DNA, fie la ANI, presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, el insusi cercetat in libertate pentru luare de mita intr-un dosar care il include si pe fiul sau, deputatul Vlad Cosma, a raspuns cu un citat “de la prietenul Adriano Celentano”: “Oggi, non parliamo di cose triste”. Mircea Cosma a participat in aceasta dimineata la sediul Guvernului, la o intalnire a a lui Victor Ponta cu presedinti de Raioane din Republica Moldova, la carepremierul a deplans situatia sefilor de CJ din Romania considerati “tinta pentru procurori”.

Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, a fost intrebat, vineri, de jurnalisti, despre problemele pe care le au in Justitie unii dintre cei 22 de presedinti de CJ pe care ii are PSD, el raspunzand: “Oggi, non parliamo di cose triste”.
Solicitat sa spuna cum vede problema dosarelor in an electoral pe care 11 din cei 22 de sefi de CJ ai PSD le au fie la DNA, fie la ANI, Cosma a precizat: “Va raspund de la prietenul meu Adriano Celentano: Oggi non parliamo di cose triste (Astazi nu vorbim despre lucruri triste – n.r.)”.

Mircea Cosma a participat, la sediul Guvernului, la o intalnire a premierului Victor Ponta cu presedintii de Raioane din Republica Moldova din cadrul Euroregiunii “Siret-Prut-Nistru”, la care presedintele PSD a deplans situatia sefilor de CJ din Romania considerati “tinta pentru procurori”.
Urmarit penal pentru trafic de influenta, Mircea Cosma este va fi cercetat in libertate, sub control judiciar, incepand de pe 12 februarie.
Mircea Cosma si fiul sau, deputatul PSD Vlad Cosma, sunt urmariti penal pentru trafic de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *