Mircea Diaconu despre Rosia Montana: Presedintele tarii a avut dreptate – ori pe stanga, …

Ministrul Culturii, Mircea Diaconu, a declarat, vineri seara, la Alba Iulia, ca presedintele Traian Basescu “a avut perfecta dreptate” cand a vorbit despre proiectul de la Rosia Montana si a cerut expunerea unei pozitii “ori pe stanga, ori pe dreapta”, potrivit Mediafax.
“Presedintele tarii a avut perfecta dreptate aici: spuneti odata ceva, ori pe stanga, ori pe dreapta, dar nu o mai tineti atata. Despre asta e vorba si e corect”, a spus Diaconu, intr-o conferinta de presa in care a fost intrebat de proiectul de la Rosia Montana.
El a spus ca nu vrea sa se grabeasca sa se lanseze in discutii foarte amanuntite despre acest proiect, precizand insa ca in aproximativ trei saptamani acest subiect ar putea intra pe agenda sa la minister.
Intrebat ce parere are, ca si cetatean, despre proiectul de la Rosia Montana, Diaconu a raspuns ca este greu sa se puna in aceasta postura, deoarece trebuie sa tina cont de faptul ca “i s-a intamplat accidentul numit ministru”.
“Daca ma intrebati ca pe un om de pe strada, asta pot sa va zic: mie imi plac muntii nostri cum sunt, netaiati, nesparti, nesapati. Mie asa imi plac, ca si cetatean, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *