Mircea Sandu: Sotul sotiei a fost dezinformat

de Adrian Petculescu – Mediafax Publicat la: 26.09.2013 10:43 Ultima actualizare: 26.09.2013 10:49

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a negat faptul ca ar fi dat dispozitie la federatie sa nu fie inregistrat un contract al unui jucator, depus de impresarul Anamaria Prodan, asa cum a sustinut Laurentiu Reghecampf, precizand ca tehncianul Stelei a fost dezinformat.
Sandu a mentionat ca a cerut lamuri la FRF si a aflat ca actele prezentate de o angajata a sotiei lui Reghecampf nu au fost inregistrate deoarece nu respectau regulamentul.

“Ce treaba am eu cu agentii de jucatori, cand ei au un regulament? M-am informat. Nici macar nu a fost Anamaria Prodan, ci o angajata a doamnei Reghecampf. Am vorbit si cu doamna Reghecampf, pentru ca pur si simplu am ramas perplex. Nu vreau sa mi se foloseasca numele nici de angajatii mei, nici de alte persoane. Au fost cu niste documente care nu erau in original. Unul singur era si am inteles ca regulamentul cere patru documente in original, dintre care doua raman la federatie si doua la agent. Sotul sotiei a fost dezinformat. Am vorbit cu Anamaria si mi-a spus ca i-a comunicat domnul Duru ca i-am dat eu dispozitie. L-am sunat pe Duru, care e prin Portugalia. “Ma, Durule, ce dispozitie ti-am dat eu vizavi de agentii de jucatori?” “Nu mi-ati dat nicio dispozitie.” “Pai uite ce se comunica la televizor”. “Nu e adevarat!” “Cand vii in tara o sa o rog si pe doamna Reghecampf sa vina si o sa va pun fata in fata.” Bineinteles ca cineva minte”, a spus, miercuri, Sandu, la DigiSport.
Seful de la Casa Fotbalului i-a raspuns astfel antrenorului echipei Steaua, Laurentiu Reghecampf, care afirmase ca Mircea Sandu a dat ordin angajatilor federatiei sa nu inregistreze un contract al unui jucator, depus de sotia sa.
“La ce dialog sa mai fiu dispus, daca sotia mea, dupa aceste incidente, vrea sa inregistreze un contract al unui jucator si i se spune ca nu i se inregistreaza contractul, pentru ca este ordin de la Mircea Sandu? Ce naiba, e rautate. Nu mai vreau sa intru in aceste discutii, pentru ca mi se pare prea mult. Mie imi vine sa rad, sincer. Daca nu esti in cercul unor oameni, daca nu faci ce ti se spune, daca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *