Misha, schimbare radicala de look. Sotia lui Connect-R este de nerecunoscut: “Superba!!! Te prinde de minune”

Au trait o frumoasa poveste de dragoate timp de 5 ani, din care a rezultat o fetita superba. Urmariti zilnic de milioane de fani,?Connect-R si Misha?au dovedit mereu ca sunt un cuplu perfect. Tocmai de aceea, vestea ca au divortat a fost un adevarat soc pentru o tara intreaga.
Cantareata pare sa fi trecut peste divort si, ca multe femei care trec printr-o despartire, cantareata a simtit nevoia unei schimbari de look.

“Semeni un pic cu Angelina”, “Esti atat de frumoasa si pari un om bun”, “Esti f frumoasa, iti sta bine cu orice look”, “Superba !!! Te prinde de minune”, “si-ar dori Angelina sa fie la fel de frumoasa ca tine”, i-au scris fanii in comentarii.?
Connect-R a scris pe pagina lui de Instagram despre divort.?Mai mult, se pare ca cei doi sunt despartiti de ceva vreme, dar au ramas prieteni de dragul copilului lor. Potrivit artistului, ei au luat aceasta decizie in urma cu un an.
Citeste si?Connect-R, mesaj incredibil pentru Misha, sotia lui. “Sa renunti la orgoliul tau, in certurile cu sotul tau….”
“Nu obisnuiesc sa impartasesc lucruri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *