Miss Bimbo: jocu de computer unde fetele isi pot cumpara implanturi cu silicon si isi pot gasi iubiti miliardari!

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Incredibil, dar adevarat! Mai nou, fetitele se pot juca Miss Bimbo, un joc de computer care le permite sa-si puna implanturi cu silicon, sa tina diete sau sa-si gaseasca iubiti miliardari.

Jucatoarele primesc un personaj virtual de care trebuie sa aiba grija. Personajele participa apoi la concursuri de frumusete pentru a castiga bani. Cu banii isi pot cumpara haine si pot merge in cluburi. Participantele la joc concureaza penrtu a obtine titlul de „cea mai cool, cea mai bogata si faimoasa tipa”.

Jocul presupune diferite misiuni, printre care si organizarea de implanturi cu silicon sau gasirea unui iubit miliardar. Jucatoarele trebuie sa aiba grija la „foame si sete” si sa-si mentina greutatea scazuta cu ajutorul pastilelor de slabit.

Miss Bimbo a fost lansat in urma cu o luna si are 200.000 de jucatori britanici, majoritatea fete, cu varste cuprinse intre 9-16 ani. Un site similar a fost lansat in Franta anul trecut si are peste 1 milion de utilizatori, desi a fost aspru criticat de pariti si dieticieni.

Creatorii lui Miss Bimbo sustin ca „este un joc nevinovat”, dar parintii nu sunt de aceeasi parere. „Pericolul este ca un copil de 9 ani nu vede ironia acestui joc si crede ca o bimbo este un model de viata. Jocul devine o amenintare”, a declarat Bill Hibberd, purtatorul de cuvant al unui comitet britanic de parinti.

spot_imgspot_img