Misterul zborului MH370, ULTIMELE CUVINTE ale PILOTULUI: “Noapte buna, Malaysian Trei Sapte Zero”

Misterul disparitiei avionului companiei aeriene Malaysian Airlines, din 2014, le nemultumeste pe? familiile victimelor care nu stiu nici la aceasta ora de ce s-a intamplat de fapt cu acest zbor.
Intr-un raport de nu mai putin de aproximativ 500 de pagini nu exista deocamdata, din pacate, niciun reper care sa poata duce la elucidarea acestei disparitii misterioase, informeaza express.co.uk
Familiile si rudele celor disparuti fara urma asteapta de 4 ani sa li se spuna daca au gasit macar o victima. Echipa de anchetatori este “incapabila sa stabileasca adevarata cauza a disparitiei zborului MH370”, se arata in raportul dezamagitor, de 400 de pagini.
Citeste si Un avion s-a prabusit. Tragedie si miracol la bordul aparatului
Numeroasele anchete nu au reusit sa produca nici macar un obiect care ar fi putut proveni din aeronava disparuta fara urma, cu toate cercetarile facute in zona de cautare de 120.000 de kilometri patrati, explorati in sudul Oceanului Indian, in largul Australiei, potrivit express.co.uk
Astfel, nu a putut fi stabilita nici o posibila traiectorie a avionului, pe o ruta teoretica. Desi s-au intreprins cele mai importante cautari maritime din istorie,cercetarile au fost intrerupte in Ianuarie, 2017.

In schimb, in acest raport final se arata ca pilotul nu a reusit sa “citeasca frecventa atribuita”, care …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *