Mitsubishi Outlander se pregateste de facelift

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Un exemplar de Mitsubishi Outlander a fost surprins la o sesiune de teste intr-una din zonele desertice ale Americii de Nord. SUV-ul se afla la jumatatea ciclului de viata, iar producatorul japonez simtea probabil nevoia sa ii improspateze imaginea pentru a doua parte a prezentei sale pe piata. Mitsubishi Outlander va imprumuta liniile de design (click aici) ale noului Mitsubishi Lancer, cele dezvoltate ulterior cu ajutorul conceptelor Prototype-S si Concept-cX.

In perezent, Mitsubishi Outlander are sub capota ? pentru piata autohtona ? doua motorizari diesel de 2.0 litri (de la Volkswagen) de 140 de CP si 2.2 litri (produs de Peugeot Citroen) de 160 de CP si unul pe benzina de 2.4 litri si 170 de CP. Facelift-ul ar putea avea efect si sub capota unde Mitsubishi Outlander ar putea primi o serie noua de propulsoare si o noua cutie de viteze in 6 trepte cu „dublu ambreaj”.

Mitsubishi Outlander este concurent direct pe segmentul SUV-urilor compacte, concurent direct cu mai noile Volkswagen Tiguan, Ford Kuga sau Renault Koleos si frate de platforma cu Citroen C-Crosser si Peugeot 4007. In acelasi segment intra si alte off-roadere de oras cu state mai vechi de pata, Toyota RAV4 sau Honda CRV.

In prezent, Mitsubishi Outlander este vandut in Romania cu preturi intre 22.000 si 31.000 de euro pentru variantelede baza.

spot_imgspot_img