Mobilizare pentru capturarea unui detinut evadat de la Jilava

Un detinut de la Penitenciarul?Jilava, condamnat pentru furt calificat, a disparut miercuri dimineata, de la locul de munca unde era repartizat, informeaza Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP).
Detinutul se numeste Dumitru Daniel Sandu, are 32 de ani si a disparut in jurul orei 11.00.?El este condamnat definitiv la 2 ani si 9 luni de inchisoare pentru furt calificat, pedeapsa pe care o executa in regim semideschis.
“In vederea capturarii detinutului, au fost dispuse masuri specifice in astfel de situatii, respectiv: blocarea cailor de acces – posibile directii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgenta a mai multor echipe de cautare formate din personalul unitatii, precum si cooperarea cu Directia Generala a Politiei Municipiului Bucuresti, Politia de Frontiera si Inspectoratul Judetean de Jandarmi Ilfov”, se arata intr-un comunicat?ANP.
Totodata, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care sa analizeze circumstantele in care a evadat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *